5.000 rejser til halv pris

Bravo Tours trumfer nu Star Tour, der for nylig annoncerede rejser fra Billund til halv pris for at komme ind på det jyske marked.

”Jyderne fortjener billige rejser, men det gør alle andre danskere også, så vi svarer igen med at tilbyde 5.000 rejser til halv pris fra København, Billund og Aalborg”, fortæller adm.direktør Peder Hornshøj, Bravo Tours.

”Vi er ikke bange for konkurrence. Når man sammenligner vore produkter, klarer vi os flot både på pris, service og kvalitet. Det er da muligt, at nogle jyder gerne vil rejse med Star Tour, men vi er overbevist om, at mange af Star Tours kunder – såvel øst som vest for Storebælt – også gerne vil prøve at rejse med os og opleve at være sikker på danske rejseledere i stedet for at risikere rejseledere, der taler norsk eller svensk”, siger Bravo-direktøren.

”Vi havde kalkuleret med at yde rabatter for 12 millioner kroner, men med dette tiltag forhøjer vi nu rabatterne til 20 millioner kroner”, siger Peder Hornshøj.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.