Maunu von Lüders forlader FlyNordic

Maunu von Lüders træder tilbage efter eget ønske: ”Efter jeg har stået i spidsen for FlyNordic i fire år, fra starten til i dag, hvor vi er i topform til at imødegå kommende udfordringer sammen med vores nye ejer, føles det både skønt og trygt at overlade roret til min ’wingman’ Krister Aarnio. Han kender selskabet som sin egen bukselomme efter at have været vicedirektør fra dag et. Det har været en meget stimulerende opgave at være med til at introducere et mere kundevenligt tankesæt på det svenske marked”, siger Maunu von Lüders..

Moderselskabet Norwegian Air Shuttles adm. direktør Björn Kjos, kommenterer:
”Maunu har gjort et fantastisk job i sin tid som chef på FlyNordic. Sammen med sine medarbejdere har han bygget brand’et op på det hårde svenske marked. Jeg vil takke Maunu for det store arbejde han har udført og ønske ham held og lykke i fremtiden.

Krister Aarnio tilltræder 1 januar 2008. Han var tidligere 16 år i Finnair som blandt andet salgschef, markedschef, business controller, director international relations samt chef for Finnair i Sverige.

Den fratrædende Maunu von Lüders er en velkendt skikkelse i Danmark, hvor han i en årrække var repræsentant for Finnair.

Skrevet af