Verdens bedste turismefilm

Det er den prestigefyldte Grand Prix CIFFT, der tildeles den film, der har vundet flest priser på årets internationale filmfestivaler. Prisen bliver overrakt i Wien den 12. november.

Det er Wonderful Copenhagens salgs- og marketingdirektør, Ole Andersen, der har stået for idé og koncept, mens Anders Kongshaug og Martin Kløft har produceret og redigeret.

”Konkurrencen har været hård, og vi har været oppe imod store internationale produktioner, bl.a. OL-kandidat film, VisitJapan, US.com og Deutche Welle for bedste rejsedokumentar. Men juryerne på årets festivaler mente, at Copenhagen Kicking markerede sig ved at være vitalt levende og bryde med de gængse strømlinede rejsefilm. Det er vi selvfølgelig meget stolte af”, siger Anders Kongshaug, der modtager prisen i Wien.

Wonderful Copenhagen har i de seneste fem år produceret tre turismefilm, der alle har vundet store internationale priser.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.