Charter kun overgået af skiferie

Charter er som ferieform blevet en af de foretrukne. 37% af danskerne har charter som den foretrukne ferieform – kun overgået af skiferiens 49% viser en undersøgelse fra Apollo blandt 1.000 danskere.

I modsætning til skiferien kan charter nydes året rundt – og det gør danskerne: ”Vi oplever, at mange dyrker charter flere gange om året. De tager til Kreta om sommeren og til Fuerteventura om vinteren. Mange har deres favoritter, som de dyrker år efter år til de samme destinationer og hoteller,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

”Vi har haft en flyvende start på året, hvor salget af charterferier har været rigtigt godt! Det er primært rejser i sommersæsonen fra påske til efterårsferien, og vi har allerede nu måttet supplere med flere fly på et par af destinationerne – bl.a. blev efterårsferien til Fuerteventura udsolgt på et splitsekund, så her har vi måttet indsætte endnu en afgang. Og det selv om salget kun lige er gået i gang.”

Det er særligt familier med hjemmeboende børn, der foretrækker charter. 46% peger på charterferien som deres foretrukne, når familien skal nyde kvalitetstid under solen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.