Charterbranchen samles på Hernings feriemesse

MCH Messe Ferie for allePå Ferie for Alle i Messecenter Herning 20. – 22. februar kan feriemessen for første gang præsentere Danmarks 10 største charterbureauer. Samlet har messen atter over 1.000 udstillere – arealmæssigt fylder camping mest ved at være i otte ud af 14 messehaller.

”De forventede godt 60.000 messegæster kan få inspiration og idéer blandt de mange rejseudbydere. Derudover vil mange udstillere have gode messetilbud,” siger projektchef for feriemessen, Anders Ladefoged Mortensen.

Det nyeste navn blandt charterselskaberne på messen er Apollo, der repræsenteres med Apollo/Falk Lauritsen Rejsers store stande.

”Vi glæder os til at vise vores gode produkter. Og så glæder vi os til at fortælle de besøgene om fordelene ved, at vi fremover vil være én stor udbyder af alt inden for charter-, storby-, og aktive ferier,” siger Glenn Bisgaard, kundechef hos Apollo/Falk Lauritsen Rejser.

Feriemessens fem hovedområder er Danmark, Camping, Dansk Golfshow, Udeliv og Udland.

Ferie for Alle omfatter også den store campingmesse. Samlet fyldes 31.000 kvadratmeter-messehal med alt for campingfolket.

”Blandt de 336 udstillere på Campingmessen er samtlige campingvogns- og autocamper-mærker repræsenteret. Oveni kommer de mange danske og udenlandske campingpladser,” siger projektchef for campingdelen i Ferie for Alle, Knud Sørensen.

Mere om Ferie for Alle på www.ferieforalle.dk.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.