Charterfly sikkerhedslander

Thomas-Cook-AirlinesEt Thomas Cook fly med danske chartergæster fra Spies og Star Tour måtte onsdag returnere til Las Palmas umiddelbart efter take off på flyvningen til Billund Lufthavn.

Flyet fik problemer med den ene motor og kaptajnen valgte at returnere til lufthavnen på Gran Canaria, hvor man sikkerhedslandede uden problemer, skriver ekstrabladet.dk.

Flyet var lettet fra Las Palmas klokken 13.40 og vendte om få minutter senere. Ved landingen stod flere brandbiler klar, men der blev ikke brug for dem, og gæsterne kunne køres i bus til et lufthavnshotel, hvor de måtte vente til et ekstra fly kunne flyve dem hjem i nat.

”Det her er hændelser, der kan ske. Det har været kaptajnens vurdering at sikkerhedslande, og hans vurdering er den rigtige. Det er altid sikkerheden frem for alt andet”, siger salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour til bt.dk. Star Tour havde 50 gæster med flyet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.