Charterflyvning med Norwegian

norwegianNorwegian har indgået nye aftaler med flere rejsearrangører i Norden og Storbritannien. I Norden har Norwegian fået aftaler med TUI, Thomas Cook og Vitaltours om flyvninger til De Kanariske Øer.

I England har Norwegian indgået aftaler med Nelson Travel, Balkan Holidays og Skiworld om flyvninger til forskellige skidestinationer. Kontrakten har en værdi på over 200 millioner norske kroner.

”Vi er glade for, at kunne fortsætte med at flyve charterrejsende til vinter og for aftaler med rejsebureauer, som vi ikke tidligere har haft samarbejde med,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.
Aftalen indebærer, at Norwegian denne vinter skal flyve rejsende fra Danmark, Norge, Sverige og Finland til Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Norwegian skal også flyve fra England til Grenoble, Lleida og Sofia.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.