Cirkus Dannebrog undgår konkurs

cirkus dannebrogI sidste uge blev Cirkus Dannebrog begæret konkurs, men det er lykkedes familien bag cirkus at skaffe nok penge til, at man som planlagt kan starte sæsonen i Odense den 27. marts.

Ifølge Berlingske er det de fire Enoch-søskende, Isabella, Dennis, Agnete og Katja Enoch, som har købt det tidligere aktieselskab.

”Jeg har så mange venner rundt omkring, der har sagt: Dennis, du skal ud på landevejen igen, og så har de alle sammen investeret nogle penge. Derudover har vi selv taget lån og på den måde er det lykkedes at købe cirkus tilbage”, siger Dennis Enoch til Berlingske.

Haddy Enoch, de fire søskendes far, ledede cirkus fra 1977 til 2009. Efter hans død kørte hans kone, Solveig Enoch, og børnene cirkus videre.

Cirkus Dannebrog har i flere år haft røde tal på bundlinjen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.