Cirkusbygningen klar til partnergalla

0
Fra det kommende dinnershow i Cirkusbygningen, Music Box.
Fra det kommende dinnershow i Cirkusbygningen, Music Box.

TURISME: 15. september inviterer Wallmans for 6. år i træk til branchens største Partnergalla, når det nye show Music Box lanceres. Over 500 deltagere fra bl.a. hoteller, event- og rejsebureauer mingler i Cirkusbygningen. Og har man overset mulige partnere, der kan sælge dinnershows, er det blot at sige til.

Gæsterne loves et storslået show og køkkenchefens fire-retters menu. Om aftenen uddeler Cirkusbygningen sine Partner Awards til samarbejdspartnere, der har ydet særlig indsats den foregående sæson.

Cirkusbygningens awards i år er ca. de samme syv som sidste år: Bedste partner (sidste år gik prisen Bedste Incomingbureau til Nordic Star.), Customer Care-prisen – er en personlig pris ”til den bedst forberedte sælger af Cirkusbygningens produkter;” sidste år vandt Åsa Bigom fra Arp-Hansen-hotellet The Square på Rådhuspladsen.

Bedste nye partner (sidste år gik prisen Bedste ”upcoming-partner” til Trans Nordic Tours for at være bedste nye agent til at sælge Cirkusbygningens produkter). Puzzle-prisen – går til en aktør ”der agerer ud over det sædvanlige.” Her blev Wonderful Copenhagen sidste år tildelt den nye pris; en god gestus, da WoCo’s menige medarbejdere gør stort arbejde og ikke havde været involveret i topchefernes rod omkring sidste års melodi grand prix i København.

Bedste Bureau (prisen Årets Bureau gik sidste år til Copenhagen Event Company for 3. år i rap for fem arrangementer i 2013/2014 i Cirkusbygningen.), Bedste Event (sidste år gik Årets Arrangement til incomingbureauet BDP for kongresmiddag for et unavngivet dansk universitet.) mens Bedste Hotel (prisen Bedst sælgende hotel af Cirkusbygningens produkter gik sidste år til The Square, Arp-Hansen-hotellet vandt prisen for 3. gang.)

Cirkusbygningen inviterer mange til sin partnergalla – men er nogle potentielle partnere blevet overset, er der råd for det. Er man som mulig partner med Cirkusbygningen, interesseret i at sælge Wallmans dinnershow til sine kunder – så beder Cirkusbygningen om at man kontakter Customer Care Manager Marc Riesel på e-mail marc.riesel@wallmans.com, hvis man ønsker at deltage i den store Partnergalla.

Årets dinnershow, Music Box, byder på musik, artisteri og akrobatik på internationalt niveau. Der er i år musik af store navne som Elton John og U2 samt et boyband-medley. Wallmans Dinnershow har siden 2004 været del af det københavnske udbud af oplevelser – og over 900.000 gæster har besøgt Cirkusbygningen.

”Vi sætter stor pris på vores hotelpartnere og glæder os over, at Wallmans hvert år bidrager med tusindvis af overnatninger til de københavnske hoteller. Omvendt tilbyder hotellerne også Wallmans Dinnershow som en del af det oplevelsesudbud, hotelgæsterne har til rådighed,” siger adm. direktør i Wallmans Cirkusbygningen, Dorthe Fryd Ekelin, og tilføjer: ”Hotellet kan selv booke billetter i Wallmans Online, som alle vores hotelpartnere har adgang til, eller booke direkte last minute-billetter på telefonen hos Wallmans Customer Care”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz