Cirkusbygningen på banen under EM i håndbold

TV 2’s transmissioner fra den kommende EM-slutrunde i håndbold for kvinder bliver sponseret af Wallmans i Cirkusbygningen. Slutrunden spilles 4-16. december i Serbien.

”Vi glæder os meget til at være sponsor for EM i håndbold 2012 for kvinder på TV2. EM er en begivenhed, som hele Danmark samles om, og det vil vi rigtig gerne være en del af,” siger adm. direktør Dorthe Fryd Ekelin.

Formålet med at sponsere kampene på TV2 er at øge opmærksomhedsværdien ad den flotte bygning, der kan bruges til mange typer arrangementer – ikke kun Wallmans egne dinnershows.

”Cirkusbygningen er den perfekte ramme for alt fra store Award-shows såsom Danish Travel Award og DBU Fodbold Galla til konferencer og særlige events i Cirkussalen – f.eks. det forestående New Year Afterparty 2012 med DJ Hampenberg. Mindre selskaber og konferencer kan opleve den magiske stemning i De Gamle Stalde – også kaldet Buddha Lounge,” siger Dorthe Fryd Ekelin.

”Foruden Wallmans dinnershow, som årligt har 85.000 gæster, danner vi rammerne for alt fra musikevents og foredrag til konferencer. Hver fredag og lørdag er der desuden natklub i Cirkussalen, hvor manegen forvandles til byens største dansegulv.”

I øvrigt har Cirkusbygningen 4. januar en særaften for hotel- og rejsebranchen – se annoncen her på hjemmesiden.