Claus Meyer åbner tre nye restauranter

custom houseHan har overtaget bygningerne lige overfor Noma, hvor han er medejer. Bygningerne på Københavns Havn er kendt under navnet Custom House, som for kort tid siden gik konkurs.

Claus Meyer har til det nye projekt slået sig sammen med Niels Lan Doky. Huset skal hedde The Standard og får to barer og tre restauranter, hvoraf den ene ledes af tidligere Noma-souschef Torsten Vildgaard, skriver politiken.dk.

Den anden restaurant bliver en indisk gourmet restaurant, som skal drives af Karam Sethi, der ejer en indisk et-stjernet Michelin-restaurant i London. Den tredje restaurant er stadigvæk på tegnebrættet og udvikles af Torsten Vildgaards firmapartner Søren Westh.

The Standard får Jacob Kocemba som General Manager. Han har tidligere vundet VM for tjenere og NM for sommelier’er, og var senest som restaurantchef på Nimb Hermann.

Niels Lan Doky er en af verdens bedste jazzmusikere og vil nu slå sig ned i Danmark igen. Planen er at

Finde ud af hvad der sker, når man placerer gode jazzmusikere og fremragende kokke under samme tag, men adskilt fra hinanden.

”Vi håber med The Standard at rekruttere nye fans til både jazzen og til maden. Men Claus og jeg er særligt spændte på, om vi kan skabe en større oplevelse for dem, der vælger både at spise og høre musik, fordi vi gør det sammen under samme tag,” skriver han i en pressemeddelelse.

The Standard skal åbne til september.

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

WoCo skal igen have ny finansdirektør

Efter et år på posten i Wonderful Copenhagen stopper den nuværende finansdirektør for at blive medstifter af en ny virksomhed.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.