Columbus på halen hos Norwegian

Columbus.

Columbus.

Med væksten i Spanien præsenterer Norwegian nu sine første to spanske halehelte, Christopher Columbus og Juan Sebastián Elcano. Det er de første ikke-nordiske personligheder på halerne.

Samtidig afsløres den danske flypioner Jacob Ellehammer som nye halehelt. De tre fly få base på Guadaloupe og Martinique i vinter.

Juan Sebastián Elcano var en del af besætningen på historiens første jordomsejling ledet af Ferdinand Magellan. Af en besætning på 241 kom kun 17 tilbage til Spanien tre år senere. Da Magellan mistede livet på Filippinerne, tog Elcano roret, og førte besætningen til rejsens mål – Krydderiøerne

”Spanien er et hurtigt voksende marked for Norwegian – også på indenrigsruter. Derfor er det helt naturligt, at vi nu får vores første spanske helte på flyhalerne,” siger kommerciel direktør Thomas Ramdahl.

Norwegian har i dag 81 halehelte, 79 af dem fra Norden. Heltene har udfordret normerne og inspireret andre. Ud over Ellehammer tæller Norwegians danske halehelte blandt andre H.C. Andersen, Karen Blixen, Søren Kierkegaard og Carl Nielsen.

Ellehammer.

Ellehammer.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.