Copenhagen Cooking med snak om mad

hip hip hurraArrangementet åbner den 22. august i Den Sorte Diamant og byder på en åbningsmiddag og debat med internationale stjernekokke.

Festivalen sætter i år fokus på social food, og det vil være tema for eftermiddagen i Den Sorte Diamant, hvor der bydes velkommen med årets Copenhagen Cooking øl af Mikkeller og smagsprøver.

Herefter inviteres i samarbejde med MAD Symposium, til debat om måltidets sociale sider. Debatten modereres af Adam Price og sættes i gang af brasilianske Alex Atala fra D.O.M., libanesiske Kamal Mousawak fra Souk el Tayeb, og danske Christian F. Puglisi fra Relæ.

Kamal Mouzawak og Alex Atala er verdenskendte for deres gastronomiske niveau og skarpe. Alex Atala er optaget af lokale, bæredygtige råvarer. Han driver restaurant D.O.M. i Brasilien, kåret til den 6. bedste restaurant i verden og nr. 1 i Sydamerika, og restaurant Dalva e Dito.

Kamal Mouzawak startede det første ‘farmers market’ i Beirut, Souk el-Tayeb, der værner om den lokale madkultur og det bæredygtigt landbrug i Libanon.

Efter debatten sørger restaurant Søren K i samarbejde med Supermarco for smagsoplevelser ved overdådigt dækkede borde inspireret af Krøyers maleri ’Hip, hip hurra’. Maden vil få selskab af bobler fra Trentino og årets Copenhagen Cooking øl.