Country Festival i Aalborg

CollagefotoAalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) slår dørene op til en todages countryfestival 7. og 8. oktober 2016.

Ikke mindre end 14 forskellige musikere og bands er klar til at spille den bedste countrymusik for gæsterne, vekslende imellem musikken i Aalborghallen og den mindre scene i foyeren.

Fredag kl. 16 slås dørene op, og kl. 17 åbner Bibbi og Snif scenen i Aalborghallen. Lørdag åbner dørene kl. 14, og kl. 15 indtager Johnny Hansen scenen.

Når lørdag går på hæld, går Billy Yates fra USA og Jambalaya Band på scenen. Billy Yates har en fantastisk stemme og drager inspiration fra countrylegenden George Jones. Jambalaya Band er en flok unge herrer, der har slået deres navn fast både som selvstændig gruppe og som back-up band.

Konferencier til hele herligheden er Ole Lindskov, kendt både som aktiv musiker siden 1969, og som konferencier til countryarrangementer, bl.a. Skandinavien Country Clubs festival i Silkeborg, hvor han har præsenteret musikere fra hele verden gennem foreløbigt 19 år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.