CPH har verdens bedste sikkerhedskontrol

Flypassagerer har givet 395 lufthavne verden over karakterer for bl.a. flypassagerers tilfredshed. Københavns Lufthavn blev kåret til at have verdens bedste og mest imødekommende sikkerhedskontrol.

”I en tid, hvor sikkerhedskontrollen i en lufthavn opfattes som et nødvendigt onde, er det fantastisk vigtigt, at vi formår at få de rejsende til at føle sig velkomne. Derfor er prisen en kæmpe fjer i hatten til vores medarbejdere, som de seneste 6-7 år har arbejdet på at give passagererne en god start på rejsen samtidig med, at de holder et højt sikkerhedsniveau,” siger Københavns Lufthavns adm. direktør Thomas Woldbye om Skytrax-prisen.

En inspektion foretaget af EU i efteråret 2012 roste CPHs Security for engagerede og imødekommende medarbejdere og for at holde et sikkerhedsniveau, der til fulde lever op til de internationale regler.

Københavns Lufthavn vandt Skytrax-prisen foran fire asiatiske lufthavne, Taoyuan International Airport i Taiwan, Narita International Airport i Tokyo, Incheon International Airport i Seoul og Tokyo International Airport Haneda.

I 2012 var den gennemsnitlige ventetid i sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn 3½ minut, oplyser lufthavnen.