CPH reagerer på pendler-kritik

cph sikkerhedskontrolLukningen af indenrigsafsnittet i Københavns Lufthavn har skabt frustrationer hos mange pendlere, og derfor starter lufthavnen fra mandag et program, som skal gøre det lettere at være pendler.

”Specielt er ventetiden før sikkerhedskontrollen blevet kritiseret. Det tager CPH konsekvensen af. Første skridt er fra mandag at indsætte ekstra mandskab i sikkerhedskontrollen. Det betyder, at vi i myldretiden om eftermiddagen kan nedbringe ventetiden med op til 30%, ligesom udsvingene i ventetiderne bliver mindre,” siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør, Københavns Lufthavne A/S.

”Samtidig tester vi en ordning med to pendlerspor i sikkerhedskontrollen. Det er inspireret af ordningen i ferieperioder, hvor vi tilbyder et særligt familiespor. I de to pendlerspor kan den hyppige rejsende forberede sig på sikkerhedstjekket med andre erfarne rejsende.”

Som supplement vil CPH indsætte servicepersonale før sikkerhedskontrollen, der kan give opdateret information om aktuel ventetid og sikre, at passagerer med meget kort tid hjælpes hurtigere igennem. Derudover arbejder CPH på en klippekortsløsning til fast track spor, CPH Express, så flyselskaberne får mulighed for at tilbyde deres pendlere hurtigere adgang igennem sikkerhedskontrollen, når pendlerne selv skønner det nødvendigt.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.