CPH reagerer på pendler-kritik

cph sikkerhedskontrolLukningen af indenrigsafsnittet i Københavns Lufthavn har skabt frustrationer hos mange pendlere, og derfor starter lufthavnen fra mandag et program, som skal gøre det lettere at være pendler.

”Specielt er ventetiden før sikkerhedskontrollen blevet kritiseret. Det tager CPH konsekvensen af. Første skridt er fra mandag at indsætte ekstra mandskab i sikkerhedskontrollen. Det betyder, at vi i myldretiden om eftermiddagen kan nedbringe ventetiden med op til 30%, ligesom udsvingene i ventetiderne bliver mindre,” siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør, Københavns Lufthavne A/S.

”Samtidig tester vi en ordning med to pendlerspor i sikkerhedskontrollen. Det er inspireret af ordningen i ferieperioder, hvor vi tilbyder et særligt familiespor. I de to pendlerspor kan den hyppige rejsende forberede sig på sikkerhedstjekket med andre erfarne rejsende.”

Som supplement vil CPH indsætte servicepersonale før sikkerhedskontrollen, der kan give opdateret information om aktuel ventetid og sikre, at passagerer med meget kort tid hjælpes hurtigere igennem. Derudover arbejder CPH på en klippekortsløsning til fast track spor, CPH Express, så flyselskaberne får mulighed for at tilbyde deres pendlere hurtigere adgang igennem sikkerhedskontrollen, når pendlerne selv skønner det nødvendigt.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.