CPH søger 80 til jobs i security

cph sikkerhedskontrolKøbenhavns Lufthavn er på udsigt efter 80 nye ansatte til sikkerhedskontrollen. De skal være med til at gøre køerne kortere og bemande en kommende udvidelse.

Lufthavnen begrunder ansættelserne med, at lufthavnen har fået markant flere passagerer. Alene i årets første syv måneder har der været 16,7 millioner rejsende, hvilket er 11% flere end i samme periode i 2015, som var rekordår.

”Derfor har der været længere køer i sikkerhedskontrollen end acceptabelt”, siger pressechef Kasper Hyllested til avisen.dk.

Lufthavnen udvider desuden sikkerhedskontrollen for 250 millioner kroner, og de 80 nye medarbejdere, skal også være med til at bemande de mange nye linjer.

De mange stillinger skal besættes løbende, så Kasper Hyllested opfordrer til at søge, også selv man ikke er klar før om et halvt års tid.

Stillingerne i security kræver en officiel sikkerhedsgodkendelse. Så ud over mere normale krav om erfaring med kundekontakt og gode sprogkundskaber, skal ansøgerne udførligt beskrive, hvad de har lavet, hvis de har været uden beskæftigelse i mere end 28 dage i løbet af de seneste fem år.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.