CPH søger 80 til jobs i security

cph sikkerhedskontrolKøbenhavns Lufthavn er på udsigt efter 80 nye ansatte til sikkerhedskontrollen. De skal være med til at gøre køerne kortere og bemande en kommende udvidelse.

Lufthavnen begrunder ansættelserne med, at lufthavnen har fået markant flere passagerer. Alene i årets første syv måneder har der været 16,7 millioner rejsende, hvilket er 11% flere end i samme periode i 2015, som var rekordår.

”Derfor har der været længere køer i sikkerhedskontrollen end acceptabelt”, siger pressechef Kasper Hyllested til avisen.dk.

Lufthavnen udvider desuden sikkerhedskontrollen for 250 millioner kroner, og de 80 nye medarbejdere, skal også være med til at bemande de mange nye linjer.

De mange stillinger skal besættes løbende, så Kasper Hyllested opfordrer til at søge, også selv man ikke er klar før om et halvt års tid.

Stillingerne i security kræver en officiel sikkerhedsgodkendelse. Så ud over mere normale krav om erfaring med kundekontakt og gode sprogkundskaber, skal ansøgerne udførligt beskrive, hvad de har lavet, hvis de har været uden beskæftigelse i mere end 28 dage i løbet af de seneste fem år.