Crowne Plaza skifter hoteldirektør

Lotte Borgbjerg Unnerholm bliver ny direktør for Crowne Plaza-hotellet i Ørestad.

Lotte Borgbjerg Unnerholm bliver ny direktør for Crowne Plaza-hotellet i Ørestad.

HOTELLER: Efter Allan Agerholm for nylig blev adm. direktør for Bella Center-koncernen skulle der findes erstatning for ham på Crowne Plaza-hotellet. Afløseren er nu på plads og tiltræder officielt på mandag.

Lotte Borgbjerg Unnerholm bliver fra på mandag ny direktør for det 4-stjerende hotel med den store grønne profil. Hun er i dag Assistant General Manager på Bella Sky Comwell Hotel, der ligesom Crowne Plaza indgår i Bella Center-koncernen. Nu skal hun stå i spidsen for hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers. Lotte Borgbjerg Unnerholm er en erfaren hotelkvinde med over 16 år hos InterContinental Hotels Group (IHG), som Crowne Plaza-varemærket er en del af.

”Med overtagelsen af den samlede Bella Center-koncern skulle jeg finde hoteldirektør til den daglige drift af Crowne Plaza. Det blev en meget kort rekrutteringsproces, idet jeg hurtigt så, at vi allerede havde den helt ideelle kandidat i organisationen,” siger Allan L. Agerholm, Crowne Plaza’s direktør fra projektstadie til i dag og nu adm. direktør for hele Bella Center-koncernen.

Lotte Borgbjerg Unnerholm har over 20 års erfaring i hotelbranchen, hvoraf de 16 har været hos IHG. Og netop Crowne Plaza-varemærket er velkendt for den nye hoteldirektør, da hun tidligere har været med til at åbne Crowne Plaza Resort i Miami. Derudover har hun været med til at drive InterContinental-hoteller i Dubai, London, Miami, New Orleans, Toronto og Prag, inden hun i 2011 kom tilbage til Danmark for at være med til at åbne Bella Sky Comwell.

’’Det har altid været et karrieremål for mig at stå i spidsen for et hotel. Derudover er jeg drevet af at skabe noget med mennesker og ser derfor med stor glæde frem til de nye opgaver på Crowne Plaza, hvor jeg i samarbejde med de mange dygtige medarbejdere skal drive et hotel, der fortsat er i toppen, når det kommer til at servicere vores gæster,” siger den nyudnævnte hoteldirektør.