Cruise med musical

Den populære musical produceres af Royal Cruise Productions i samarbejde med Robert Stigwood Organisation Ltd, og har sin debut på Liberty of the Seas i april 2011. Musicalen er baseret på den populære 70´er film ’Saturday Night Fever’ med hits fra The Bee Gees.

 

På Oasis of the Seas kan gæsterne allerede glæde sig over musicalen ’Hairspray’, og når søsterskibet Allure of the Seas bliver lanceret i december, vil musicalen ’Chicago’ være et af mange højdepunkter om bord. 

 

’Saturday Night Fever’ blev første gang sat op i London i 1998 og er siden set af mere end 10 millioner mennesker. På Liberty of the Seas vil musicalen blive opført i det 1,320-sæders store teater.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.