Crystal Cruises køber Boeing 777

getAsset.aspxLuksuskrydstogtselskabet Crystal Cruises har købt en Boeing 777-200LR der skal benyttes af den nystartede luksus-rejsearrangør Crystal Luxury Air, som fordobler sin flyflåde.

Den nye B777 konfigureres med blot 88 første klasses lie-flat sæder i stedet for de normale 300 sæder i det store fly. Desuden indrettes der lounge og bar ombord.

Flyet skal benyttes til ’Jorden Rundt’ rejser på 14 eller 28 dage, samt særlige internationale flyrejser fra 20127. Boeing 777’eren supplerer selskabets planer om også at introducere en Boeing 787-8 Dreamliner. Begge fly skal efter planerne have Air Operator’s Certificate på den caribiske ø Aruba.

Luksusrejserne skal inkludere verdens mest luksuriøse hoteller, restauranter med Michelin stjerner og lokale kulturelle arrangementer.

Selskabets bestyrelsesformand Tan Sri Lim Kok Thay: “Vores mission er at gøre Crystal til verdens førende luksus lifestyle brand, ikke blot her og nu, men for mange år ud i fremtiden”.

Crystals CEO Edie Rodriguez tilføjer: “Både rejsende og rejseagenter har vist stærk interesse i all-inclusive luksusflyrejser med et bredt udvalg af rejseplaner og det er på den baggrund, vi har valgt at investere i endnu et luksusfly”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.