Cykelkrydstogt for det grå guld

cykelkrydstogt’Krydstogt på cykel i Fjordlandet’ er et eksempel på, at Danmark er i front, når det gælder udvikling af cykelture til det modne publikum.

Cykelturen rundt om Isefjorden er valgt som Silver Cyclist-rute, hvilket betyder, at den har, hvad der skal til for at få ’Det grå Guld’ op på jernhesten i ferien. Passende distancer, bagagetransport fra sted til sted, middage og overnatning på områdets bedste steder. I alt fem dage og ca. 150 km. Som et ekstra krydderi –fire færgeoverfarter, deraf krydstogt-titlen.

Jesper Pørksen, sekretariatsleder i Dansk Cykelturisme: ”Mange vil have en god seng at sove i, og ruterne skal have kvalitet med god afmærkning, ikke for langt til indkøb, kroer og andre gode pause-steder”.

Ruten går bl.a. gennem Sjællands første nationalpark, Skjoldungernes Land, og til oplevelsen hører besøg hos lokale fødevareproducenter og gårdbutikker.

Silver Cyclists er et EU-finansieret projekt, og med det internationale stempel bliver det danske cykelkrydstogt nu markedsført i Tyskland, Italien, England og Spanien.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.