Czech Airlines opgraderer Airbus A310

I de sidste par uger har flyene undergået større inspektioner med gevaldige renoveringer af dets inferiøre og sæderne er blevet moderniseret så disse lever op til den moderne samt nutidige komfort. Yderligere har flyet også modtaget det nye Czech Airlines Livery.

”Ved at opgradere interiøret, prøver vi at møde vor kunders ønsker samt at forbedre deres komfort på ruterne” fortæller Czech Airlines Vicepræsident for Marketing og Product Development, Petr Pistelak.

Alt fra tapet, til toiletterne, sæderne og gulvet er skiftet ud og blevet opgraderet. Udover at flyets forvandling som vil forbedre kundernes komfort, ændres logoer og farver også til det nye koncept.

Dagligt flyver Czech Airlines mellem København og Prag op til 3 gange dagligt. Der er yderst gode forbindelser i Prag og videre til New York, så de danske kunder også kan nyde godt at de nye tiltag.

 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.