Dødsulykke aflyser to Costa togter

Beslutningen er truffet for at gøre det muligt at gennemføre de omfattende reparationer, der skal til efter skibet ramte molen i Sharm El Sheikh, hvor tre besætningsmedlemmer mistede livet.

Fra april har Thomson Cruises chartret skibet til sine egne krydstogter under navnet ‘Thomson Dream’ og Costa rederiet er sikker på, at skibet vil være repareret og klar til opgaven i løbet af 30 dage.

Der opstod skader på et vandtæt rum i skibets skrog, mens et par besætningskahytter ved siden af også led skade. Skaderne bliver repareret på et værft i Palermo.

Som resultat af kollisionen har Costa Cruises måttet aflyse de planlagte krydstogter den 4. og den 22. marts. Passagererne på de to togter får enten deres betaling refunderet eller bliver ombooket til andre krydstogter.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.