Dårlig samvittighed over ferie

Det viser en undersøgelse blandt medlemmer af CAs arbejdsløshedskasse og Inger Svensson, der er CAs karriererådgiver, mener det skyldes, at arbejdsløse aldrig rigtigt føler, at de har fri på trods af, at de ikke går på arbejde, skriver business.dk.

 

Hun mener, at flertallet føler, at det hele flyder sammen fordi alt foregår derhjemme. Deres vigtigste opgave er at finde nyt job, så fri i weekend eller ferie giver dårlig samvittighed over, at man ikke lige får søgt et bestemt job eller får fulgt op på en kontakt.

 

Hun opfordrer de ledige til at give sig selv lov til at holde fri fra jobsøgningen og holde en ferie, da man ellers kan blive ’kørt ned’. 

Hver tredje arbejdsløse bruger også deres ferier til at søge arbejde, tjekke deres mail og mobil for at se, om der er tilbagemeldinger på deres ansøgninger.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.