Spies runder det skarpe hjørne

Det er snart 50 år siden, danskerne for første gang drog med Spies Rejser til Mallorca. Spies skyder jubilæumsåret i gang med en anderledes nyhed: En jordomrejse på vinger. ”Danskerne vil nemlig længere væk end nogensinde før, når de rejser på charter” hedder det i en pressemeddelelse.
                     
”Charterrejsen har udviklet sig voldsomt, siden Simon Spies solgte sin første rejse og gjorde charterrejsen til indbegrebet af dansk rejsekultur. Og danskerne elsker stadig at tage på charterferie, selvom mange i dag vælger en mere individuel form for charter end tidligere”, siger salgs- og marketingdirektør i MyTravel, Jan Vendelbo.

I anledning af jubilæumsåret tilbyder Spies for første gang en jordomrejse med fly. Rejsen varer tre uger, og gæsterne skal besøge 11 rejsemål fordelt på fire kontinenter. De skal blandt andet opleve Niagara Falls, Cook-øerne og Sydney i Australien, junglen i Borneo, Saigon i Vietnam, Oman-ørkenen og pyramiderne i Ægypten. Rejsen er helt i Simon Spies’ ånd og afspejler, at danskerne har fået blod på tanden og drømmer sig væk til fjerne destinationer.

I Sverige gennemfører MyTravel i øvrigt samme jordomrejse, her er det bare charterarrangøren Ving, der har den på programmet som jubilæumstur.

Skrevet af