Finnair samler ind til UNICEF

I dag begynder Finnair sin årlige juleindsamling til fordel for FN’s børnefond, UNICEF. Indsamlingen pågår til 2. januar på stort set alle selskabets flyvninger. Passagerer opfordres til at donere småpenge – gerne mere. Bidraget lægges i en særlig kuvert i stolelommen som indsamles af kabinebesætningen. Der er også indsamlingsbøsser i Finnairs billetkontor i Helsingfors samt i selskabets lounge i Helsingfors lufthavn.Finnairs passagerer har de forrige ni år indsamlet sammenlagt 700.000 Euro. Pengene er bl.a. brugt til børn i det borgerkrigshærgede Rwanda, narkobelastede børn i den russiske enklave Kaliningrad samt børn i Kosovo og Etiopien.

Siden 2002 er indsamlingerne brugt til uddannelse af unge piger i U-lande, bl.a. Nepal. Ifølge Finnair koster det kun én Euro om måneden at have en pige på skolebænken i Nepal.CODESHARE MELLEM FINNAIR OG AEROFLOT

I øvrigt har Finnair og Aeroflot fået codeshare på hinandens daglige flyvninger mellem Helsingfors og Moskva. Mens Finnair er i Oneworld-alliancen, er russerne på vej til Skyteam.

Skrevet af