TRUMF REJSER indgiver konkursbegæring

Flere dages rygtedannelse blev her til eftermiddag en realitet, da rejsebureauet TRUMF REJSER måtte kaste håndklædet i ringen og indgive konkursbegæring.

Rejsegarantifonden har netop lagt nedenstående tekst på deres website:

Trumf Rejser ApS, Nørregade 45, 4100 Ringsted, har den 20. dec. 2005 meddelt fonden, at selskabet indgiver egen konkursbegæring. Når skifteretten har afsagt konkursdekretet, udsender fonden brev til de kunder, der har købt pakkerejser arrangeret af selskabet, med oplysning om betingelserne for at få erstatning fra fonden. Når konkursdekretet er afsagt, opdateres fondens hjemmeside med nærmere oplysninger om sagen.

Det er endnu ikke lykkedes STAND BY at træffe direktøren i det konkursbegærede selskab for en kommentar, ligesom der endnu ikke foreligger kvalificerede bud på, hvad konkursen kommer til at koste.

De syv medarbejdere i det konkurstruede selskab var endnu ikke informeret, at man på garantifondens website kunne læse om konkursbegæringen. Dette sker formentlig her til eftermiddag.

Ifølge velunderrettede kilder har TRUMF REJSER gennem et stykke tid søgt efter købere eller partnere, der kunne sikre bureauets overlevelse.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.