Finnair øger på Asien

Finnairs sommerprogram, der træder i kraft på søndag, indebærer flere flyvninger til Fjernøsten. Til juni åbner den nye rute tre gange om ugen til Osaka i Japan, og til september begynder Oneworld-medlemmet også at flyve på Shanghai.
Ydermere får Finnair endnu en afgang til Beijing og betjener dermed den kinesiske hovedstad seks gange om ugen – fra efteråret bliver der daglig afgang.Omvendt reducerer Finnair fra begyndelsen af september sin betjening af New York fra en daglig afgang til fem gange om ugen.
Finnair får fra sommerprogrammet endnu to afgange til Milano, som dermed besøges 11 gange om ugen. Der kommer også to ekstraflyvninger til Rom, som dermed betjenes dagligt. Finnair justerer også på Manchester-ruten, og så indstilles ruten mellem Turku (Åbo) og Stockholm fra begyndelsen af april – til gengæld kommer der mere trafik mellem Helsingfors og Åbo, landets næststørste by.SPARERUNDE I FINNAIR
Finnair vil spare over en milliard i år, det kommer til at betyde ca. 1.200 færre arbejdspladser de kommende år. Personaleudgifter udgør ca. 30% af Finnairs udgifter.

Skrevet af