Air France KLM overrasker med opjustering


Det fusionerede fransk-hollandske flyselskab kom ud af andet regnskabskvartal med et overskud på 717 mio. Euro, en voldsom fremgang i forhold til resultatet i samme periode sidste år, som var et overskud på 195 mio. Euro.

Dermed lagde selskabet luft til selv de mest optimistiske analytikerforventninger, både hvad angår overskuddets og omsætningens størrelse. Air F>rance KLM nåede i kvartalet op på en omsætning på 5,64 mia. Euro, svarende til en stigning på 10 %.

Fremgangen skyldes dog kun til dels vækst i salget af flybilletter. En væsentlig forklaring er også, at selskabet har frasolgt en aktiepost i GDS-virksomheden Amadeus. Aktiekursen på Air France KLM aktien steg i morges med 3,2 % til kurs 15,17, skriver Børsen.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.