Showrejse med Thomas Eje

“Jeg kan godt lide at lave noget, der er sjovt. Om det er underholdning eller andre rejser er lige meget. Bare der er penge i det,” siger Søren Rasmussen, Albatros Travel.

Han går nu sammen med Thomas Eje og Niels Wenkens om at lave en showrejse til Las Vegas, for at se Thomas Eje i hans debutshow i spillebyen.

Thomas Eje har øvet sig i månedsvis i USA, og håber nu på at få sit gennembrud i USA under navnet Tom Dane i to shows 15. og 16. november på “The Suncoast Casino, Las Vegas.

“Showene bliver bl.a. for agenter, tv-folk o.s.v., som gerne skulle hyre Thomas Eje til nye opgaver i USA. Thomas Eje vil bl.a. lave parodi på kendte amerikanere og spille på mange instrumenter. Rejsen fra Danmark varer en uge og koster 11.900 kr. med fly, hotel, show og dansk rejseleder. Vi fik kontakten til Thomas Eje og Niels Wenkens bl.a. gennem Don Ø, som er med i bestyrelsen for Albatros. Jeg regner med mange kendte kommer til showet bl.a. Tony Curtis, og jeg regner med, at de to andre fra Linje Tre også tager med til USA. Efter showet skal vi møde Thomas Eje ved et party,” siger Søren Rasmussen, Albatros til Stand By.

“Jeg regner med omkring 200 danskere på rejsen. Vi har lavet underholdningsrejser før, bl.a. med De Tre Tenorer i Wien og Budapest,” siger Søren Rasmussen, der trods flere dage i Vegas, ikke har spenderet en mønt i spillebyen, fordi han, efter eget udsagn, er en gnier.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.