Turistportal sparer tid

Hotelpersonalet sparer således tid på ikke at skulle tegne og fortælle om byens tilbud. Turisterne kan gratis klikke sig til skræddersyet turistinformation, når de står på hotellet eller i byen.

”Modsat Wonderful Copenhagens turisthjemmeside henvender den nye portal sig til de turister, som fysisk står i byen. Som turist kan du lynhurtigt klikke dig ind og finde den information, du søger, i stedet for at stå i kø i hotelreceptionen eller Turistinformationen. Portalen er også et eksempel på, at vi ser det som en af vores væsentligste opgaver at dele viden om København med andre, der beskæftiger sig med turisme, for på den måde at servicere byens besøgende bedst muligt,” siger udviklingsdirektør Peter J. Hansen, Wonderful Copenhagen.

40 hoteller har allerede sikret sig adgang til den nye portal fra hotellets egen pc eller vist interesse for den. Portalens indhold er tilpasset fire arketyper – explorerne, hyggerne, kulturisterne og shopperne – og sorteret efter de spørgsmål, som turisterne typisk stiller.

Den informerer om det bedste, København har at byde på fordelt på ni kategorier. Informationen, der tilbydes på dansk og engelsk, er også mulig at få på mobilen.

Når først turisterne har bedt om at få tilsendt en link-adresse på mobilen, kan de besøge portalen via mobiltelefonen og få samme information, som hvis de stod på hotellet eller i Turistinformationen.

Selve servicen er gratis. Der betales kun almindelig mobiltakst. Repræsenteret i hele byen. Udover i Turistinformationen og på hotellerne finder du iSpot i Københavner Information på Rådhuspladsen, på Hovedbanegården og i Bella Center.

Fra 1. september får lufthavnen desuden 77 iSpots, og snart kommer der også en på Langelinie. Den nye turistportal vil også være tilgængelig fra Københavns Kommunes hotspots, der lanceres i næste uge.

Fra 65 opkoblingssteder fra hoteller til centrale pladser i det indre København og brokvarterene klikker du ind på TDC’s hjemmeside, hvorfra du har gratis internetadgang til portalen og en række foruddefinerede sider, herunder www.kk.dk, www.rejseplanen.dk og www.dmi.dk.

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.