Sterling dropper køb af FlyMe


Kreditorerne i FlyMe skal ikke længere satse på at få reddet deres penge ved et salg til lavprisselskabet Sterling. Ifølge Sterlings bestyrelsesformand, Palmi Haraldsson, havde Sterling givet et tilbud på at overtage det konkursramte flyselskab, men det tilbud udløb i fredags. Og ifølge Haraldsson meldte bobestyreren ikke engang tilbage om tilbuddet var interessant, inden fristen udløb. Det får Sterling-bestyrelsesformanden til at konkludere, at Sterling ikke længere er interesseret i konkursboet, skriver Dagens Industri i dag.

”Selskabet savner værdi. De har ingen fly, kun en kæmpe gæld. Vi er ikke længere interesserede i konkursboet” siger Sterling-formanden. Han tilføjer, at Sterling allerede har sat sig på stort set hele FlyMe’s markedsandel, men at man har afgivet et tilbud på det konkursramte lavprisselskabs kundekartotek.

Dermed synes det klart, at Sterling ikke kommer til at videreføre det konkursramte, svenske lavprisselskab. For under et år siden var relationerne mellem FlyMe og Sterling ellers tætte, og Palmi Haraldsson var økonomisk involveret i begge flyselskaber. Men uenigheder mellem Haraldsson og en anden FlyMe-storaktionær, Christer Ager-Hanssen, førte til at Haraldsson solgte sine FlyMe aktier.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.