Virgin Atlantic åbner kontor i København

Engelske Virgin Atlantic åbner den 1. april i København. Det sker ved at udnævne GSA-virksomheden Airline & Travel Marketing (ATM) som sin repræsentant for Skandinavien, Finland og Baltikum. ATM repræsenterer i forvejen flyselskaberne South African Airways, Cathay Pacific og Air Canada.

Ny chef for Virgin Atlantic i Norden bliver den tidligere chef for Air Canada, Mical Ambæk. Han forlod i starten af denne måned det canadiske flyselskab, for at deltage i startfasen med Virgin Atlantic’s repræsentation, og med sig til at bygge det nye kontor op har han Ingrid Jackson, der kommer fra South African Airways.

I forbindelse med åbningen af Skandinavienskontoret siger Sir Richard Branson, hovedaktionær i Virgin: ”Jeg er glad for at vi har fået en aftale i stand med ATM om at repræsentere os i de nordiske lande. Der er tale om en af de mest veletablerede GSA-virksomheder i det skandinaviske marked, og jeg er overbevist om at med den rigdom af erfaring, de kan tilbyde, vil Virgin Atlantic’s interesser blive varetaget overordentlig godt i regionen”.

Virgin Atlantic er 21 år gammelt, og er i dag Englands næststørste flyselskab med hubs i Heathrow og Gatwick. Der flyves til 24 oversøiske destinationer, bl.a. Sydney, Las Vegas og Shanghai, ligesom selskabet planlægger ruter til Havana og Nassau.

Det Branson-dominerede flyselskab er blandt de første aftagere af Airbus-megaflyet A380, af hvilke man modtager i alt seks fly fra foråret 2008. Så vidt redaktionen erfarer, er det første gang nogensinde, Virgin Atlantic åbner kontor ved en GSA-virksomhed.

Skrevet af