Sterling får nyt 737-fly

Lavprisselskabet Sterling modtog i går det første af i alt tre nye fly af typen Boeing 737-700, direkte fra fabrikken i Seattle, USA. De nye fly skal erstatte to ældre Boeing 737-800 maskiner, som leveres tilbage ti leasingselskabet.

”Dette er en del af vores overordnede vækststrategi, der skal gøre os til Skandinaviens ledende lavpris flyselskab” siger Sterlings administrerende direktør Almar Örn Hilmarsson, og fortsætter ”desuden skal vores flådeudvidelse ses i lyset af vores miljøstrategi, der indeholder fokus på at flyve så nye fly som muligt, for at opnå den mest miljøvenlige produktion. Nye fly forurener mindre end ældre fly, og desuden er der bedre økonomi i at flyve dem frem for ældre fly, da de kræver mindre vedligeholdelse”

Flyet er rødt, som Sterlings logo farve, og har den nye website adresse www.sterling.eu malet med store bogstaver hen af siden.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.