Spansk turistvækst

Det spanske turist- og industriministerium har oplyst, at antallet af udenlandske turister i Spanien i januar steg 5,3 pct. målt på årsbasis til 2,7 mio. Ud af det tal var ca. 60 pct. ikke charterturister, og tallet er derfor udtryk for en markant stigning sammenlignet med januar 2003, hvor under 20 pct. af turisterne i Spanien ikke var på charterrejse. I december steg antallet af turister i Spanien 12,9 pct., og i hele 2004 var der derfor en fremgang i antallet af turister på 3,4 pct.
I Spanien står turismebranchen for 11-12 pct. af bruttonationalproduktet. Det tal er fordelt ligeligt mellem spanske og udenlandske turister.
(Jyllands-Posten, 22/2)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.