TQ3 lukker lufthavnskontor

Ifølge det store erhvervsbureaus administrerende direktør, Thomas Lundberg, er det planen at lukke lufthavnskontoret ved udgangen af september i år. Dermed følger TQ3 eksemplet fra BTI, som er ved at lukke deres lufthavnskontor.
Thomas Lundberg forklarer om lukningen, at det er det kraftigt voksende antal elektroniske billetter, der er den drivende kraft bag beslutningen, men tilføjer: ”Københavns Lufthavn har jo meddelt os, at vores nuværende kontor skal bruges på airside, så det var ikke en option at blive hvor vi er i dag. Vi fik så tilbudt nye kontorer, men skulle altså under alle omstændigheder rykke ud af vores nuværende kontorer”. TQ3 har ca. 12 medarbejdere på kontoret i Københavns Lufthavn.
Hos Carlson Wagonlit Travel har den nytiltrådte direktør, Lars Bording, derimod ingen planer om at følge BTI og TQ3: ”Vores kunder efterspørger stadig de services vi kan tilbyde i lufthavnen, bl.a. på forsikringssiden, så vi har ingen aktuelle planer om at lukke ned i lufthavnen” siger han.
Heller ikke Via Travel eller mr. Jet har, så vidt Stand By har kunnet få oplyst, planer om at lukke deres kontorer i Københavns Lufthavn.

Skrevet af