BA lancerer forårstilbud

British Airways lancerer i dag en buket af prisnedsættelser, som ifølge selskabet selv kan give besparelser på op til 39 %.

Størst er besparelserne på destinationer som Los Angeles og New York, som med frapriser på henholdsvis 3.680 kt. og 3.065 kr. giver besparelser på 39 %. Returbilletter til Miami kan erhverves for 3.430 kr. (38 % besparelse) og Mexico City nås retur for 4.629 kr., svarende til 26 % besparelse. Der er også billigere billetter til destinationer som Beijinb, Mumbai, Johannesburg, Shanghai og Cape Town.

Der er i alle tilfælde tale om fra-priser inkl. skatter og afgifter, og med afgang fra Københavns Lufthavn. Tilbuddene gælder udelukkende ved booking via selskabets hjemmeside fra i dag og frem til den 18. marts.

Billetterne skal benyttes inden udgangen af oktober måned, og priserne gælder ikke i højsæsonen, mellem 1. juli og 15. august, oplyser BA i en pressemeddelelse.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.