Gate Eleven mister endnu en topchef

Mindre end en måned efter Gate Elevens adm. direktør, Lone Bach, forlod det store leisurebureau, meddelte Gate Elevens salgschef, Michel Jørgensen, onsdag, at han fratræder med udgangen af maj. Michel Jørgensen har ikke noget nyt job på hånden.Dermed risikerer et af Danmarks største leisurebureauer at stå uden topledelse med kendskab til ruteflymarkedet.
Lone Bach blev nemlig afløst som både adm. direktør og salgsdirektør for MyTravel-gruppen i Danmark af direktør for Spies Danmark, Jan Vendelbo. Han har nu en nyoprettet stilling som salgs- og marketingsdirektør for rejsebureauerne i MyTravel Danmark – foruden Gate Eleven og Spies også Tjæreborg Rejser, Ving og Skibby.”Jeg beklager meget, at Michel har ønsket at forlade Gate Eleven – men han har håndteret dette meget flot, meget professionelt og i dyb respekt for sine kolleger i Gate Eleven. Michel har i et stykke tid funderet over, hvilken vej han ønsker at gå – og har altså nu fundet tiden rigtig til nye udfordringer. Det beklager jeg, men jeg er meget glad for, at Michel har accepteret at fortsætte i MyTravel til 31. maj. Michel skal, frem til han stopper, bidrage til, at vi får skabt en god platform for en fortsat markant vækst,” siger Jan Vendelbo til Take Off og fortsætter:”Vi får ingen ny Michel, der findes kun en som ham. Og det er rigtigt, at vi mister en stor kapacitet med kendskab til rutefly – men jeg er overbevist om, at den nye organisation, som vi forventer at have på plads i næste måned, kan håndtere udfordringerne; og vi har allerede i dag flere kompetente ansatte på højt niveau med kendskab til ruteflymarkedet,” siger Jan Vendelbo.”MIT HJERTE BLØDER FOR LUFTFART”
Til Take Off sagde 33-årige Michel Jørgensen i aftes: ”Jeg har længe puslet med tanken om at prøve noget andet. Der har været mange oplevelser på et meget højt niveau siden jeg begyndte hos Gate Eleven i 1998.”Hvad fremtiden skal bringe ved han endnu ikke. ”Jeg er åben for alt – men det er ingen hemmelighed, at mit hjerte bløder for luftfart,” siger Michel Jørgensen, der er uddannet i USA hos Northwest Airlines og via El Al, handlingselskabet CAS (i dag Novia i Københavns Lufthavn), Singapore Airlines samt ikke mindst Thai Airways kom til Gate Eleven.”Jeg vil den kommende tid tænke over fremtiden og grundigt overveje de tilbud, der måske dukker op.”På spørgsmålet, om han og Lone Bach måske kunne skabe noget nyt indenfor rejsebranchen siger han: ”Jeg vil ikke udelukke noget – jeg kan godt forestille mig, at Lone, som jeg har den dybeste respekt for, og jeg igen en dag skal ”krydse klinger.”Gate Eleven er i øjeblikket 30% over sine salgsmål. MyTravel er med over 335.000 gæster i år – her af 45.000 hos Gate Eleven – Danmarks største rejsearrangør. Gate Eleven sælger primært rejser med rutefly; knap halvdelen indenfor Europa, mens navnlig USA samt Fjernøsten trækker godt på de oversøiske destinationer.

Skrevet af