10.000 danskere kan ikke tage fejl

300 Altamar-veteraner fra hele landet var på det solbeskinnede hotel på bjergsiden, da Spies fejrede hotellets 20 års jubilæum med en storstilet fest. Her blev der budt på underholdning med den internationale sanggruppe The Platters og danske Bjørn Tidmand. Jubilæumsrejserne blev solgt på mindre end to uger. Fire gange i løbet af ugen var gæsterne samlet til jubilæums-festivitas.

”Siden hotellet åbnede i 1987, har vi haft mere end 1.000.000 overnatninger på Altamar. Stedet er så populært, at vi allerede nu har solgt 86% af alle vinterrejser til hotellet. I vores katalog har vi over 500 hoteller, men Altamar er uden sammenligning det sted, hvor flest vender tilbage – ofte flere gange på en vinter”, fortæller direktør Jan Vendelbo fra Spies.

”Altamar dyrker stadig den klassiske charterferie fra Simon Spies’ tid. Hver aften er der underholdning, og man holder fast i, at der skal være bingo næsten hver dag – ofte med deltagelse af næsten 100 gæster”, fortæller Vendelbo.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.