Icelandair-ejere vil købe Sterling

Endnu inden medarbejderne i det nye Sterling har fået at vide, hvem som skal blive, og hvem som skal forlade selskabet, tales der om et salg af det nye Sterling.
Mindst fire selskaber har ytret interesse i at købe sig ind i det nye Sterling. Blandt disse er FL Group, ejere af Icelandair. FL Group sidder derudover på en pæn post i lavprisselskabet easyJet og er involveret i en række andre virksomheder inden for rejsebranchen.
“Der er startet en dialog mellem de to selskaber, fordi FL Group er interesseret i at investere i Sterling eller overtage selskabet. Hvad det ender med, det vil forhandlingerne vise,” siger FL Groiup’s kommunikationsdirektør Gudjon Arngrimsson ifølge Jyllands-Posten.
Allerede da Fons Eignarhaldsfelag annoncerede planerne om køb af Maersk Air, blev selskabet kontaktet af FL Group. “Men jeg afviste at tale med dem, før handlen var helt på plads,” forklarer bestyrelsesformand, Palmi Haraldsson, der fortæller, at mindst tre andre selskaber også har udtrykt interesse for køb af det nye Sterling. Men spørgsmålet er, om Sterling overhovedet er til salg.
“Vi har et klart billede af, hvad der skal ske i Sterling de næste 24 måneder. Selskabet er klar til take-off, og den flyvetur vil ikke blive ændret, så i virkeligheden er selskabet ikke til salg,” siger han til Børsen.
(Berlingske, Børsen og Jyllands-Posten 15.09.2005)

Skrevet af