Dagens reception

Allan L. Agerholm, fejrer sin 50 års fødselsdag fredag den 9. januar kl. 15-17 med reception i det nye Comwell Conference Center Copenhagen.

Allan L. Agerholm.

TURISME: I eftermiddag siger VisitDenmark officielt farvel og tak til sin hidtidige bestyrelsesformand og velkommen til hans afløser. Begge er kendte profiler i den danske rejsebranche.

Fra nytår fik VisitDenmark ny bestyrelsesformand – udnævnt af erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen. Han udnævnte 50-årige Allan L. Agerholm til ny formand for VisitDenmarks bestyrelse.

Allan Agerholm er til daglig koncerndirektør for BC Hospitality Group, der bl.a. tæller Bella Center Copenhagen, Forum Copenhagen og hotellerne AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers og Danmarks værelsesmæssigst største 5-stjernede hotel, Copenhagen Marriott.

Allan Agerholm afløser i VisitDenmark Jens Wittrup Willumsen på formandsposten.

Allan Agerholm sagde for nylig til standby.dk: ”Jeg fik tilbuddet fra erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen. Men det ville være upassende at begynde at sige, hvad jeg vil medvirke til i VisitDenmark, før min ”vagt” begynder.”

Allan Agerholm tilføjer: ”Ministeren understregede, at valget af mig på ingen måde var udtryk for kritik af Jens, men ministeren ønsker en VisitDenmark-formand der er involveret i dansk turismes hverdag.”

Det er første gang Allan Agerholm er i bestyrelsen for VisitDenmark. Han har tidligere været i bestyrelsen for Wonderful Copenhagen og er i dag bl.a. næstformand i bestyrelsen for Horesta.

Allan Agerholm vil i år vil tage rundture i Danmark for at møde aktører og interessenter i dansk turisme.

Der er reception i eftermiddag for Jens Wittrup Willumsen og Allan Agerholm hos VisitDenmark mellem kl. 15-17 i VisitDenmarks hovedkvarter på Islands Brygge i København.