Dagligvarerne står klar i lufthavnen

dagligvarer i lufthavnenHelsinki Airport er først i Norden med tilbuddet om, at dagligvarerne, der er bestilt over nettet, står pakket i lufthavnen, når flyet lander. Det er internetbutikken Alepa’s Kauppakassi, der står bag arrangementet sammen med lufthavnen.

”Alepa’s Kauppakassi er en god tilføjelse til de mange forbedringer, lufthavnen gennemfører for at gøre flyrejsen mere komfortabel for passagererne”, siger Anne Gullstén, director of passenger services hos Finavia.

Alepa’s Kauppakassi er Finlands største online dagligvarebutik. Kunderne vælger varerne på nettet og oplyser om ønsket leveringstidspunkt. Varerne pakkes og leveres til et særligt aflåst skab i lufthavnen, hvorefter kunden modtager en SMS med en særlig kode, der kan åbne skabet i lufthavnen.

Ordningen testes i en seks måneders periode, hvor produktet kan blive udviklet. Varerne kan hentes seks dage om ugen fra klokken 6 om morgenen til klokken 1 om natten.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.