d’Angleterre får dansk Michelin-kok som køkkenchef

Angleterres nye køkkenchef, Ronny Emborg, i de lokaler, der snart er hans nye køkken på Angleterre.

Til maj genåbner nyrenoverede Hotel d’Angleterre – det 5-stjernede hotel får Ronny Emborg som køkkenchef. Han har tidligere været bl.a. chefkok på kongeskibet.

Ronny Emborg er en af Danmarks bedste kokke og et stjerneskud på den internationale madscene, hedder det fra hotellet.

“Vi har ønsket at skabe en ny og spændende restaurant i hjertet af København. Vi betragter Ronny Emborg som den bedste køkkenchef til at løfte denne opgave. Han kombinerer høj faglig kunnen, passion og ambition med en ukompliceret tilgang til det at frembringe nogle fantastiske retter på et højt, internationalt niveau til fornuftige priser,” siger Frank Henriksen, direktør for Food & Beverage på Hotel d’Angleterre.

Ronny Emborg kommer til d’Angleterre fra stilling som køkkenchef på Restaurant AOC i København. Her har han været siden juni 2009, og køkkenet opnåede under hans ledelse at få en Michelinstjerne.

Tidligere har Ronny Emborg bl.a. været souschef i køkkenet på d’Angleterre.

Hotel d’Angleterre har været lukket i næsten to år for en omfattende renovering, hvor hotellets oprindelige 123 værelser er blevet ombygget til 60 suiter og 30 værelser.

Hotellet genåbner med ambitionen om at være Skandinaviens bedste hotel. Restauranten får til huse i stueplan med vinduer ud mod Kongens Nytorv og med plads til op mod 100 spisende gæster. Der bliver ingen menuer, kun a la carte.

Ronny Emborg var i 2004 kok på Kongeskibet Dannebrog, året efter blev han souschef på Hotel d’Angleterre, herefter fulgte arbejde på en række restauranter i ind- og udland.

x

Læs Også

Mindeord

På vegne af medarbejderne i Gouda Rejseforsikring og Gjensidige, skriver direktør Dan Kjølhede Lauersen følgende mindeord om Martin Fuglsang, Ålsgårde, der er død 42 år gammel.

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.