Danmark overhaler Frankrig

Fra januar til juli er der registreret over 38,7 millioner eller 8,5% flere udenlandske overnatninger end i samme periode året før. Hovedparten af europæere med over 29 millioner overnatninger – et plus på knap 8%.

 

Fra januar til juli tegnede danskerne sig for 1, 7 millioner overnatninger eller 11,3% flere end i samme periode året før – og for første gang overhalede Danmark Tysklands store naboland, Frankrig, med knap 10.000 overnatninger.

 

”For hele 2012 regner vi med en stigning i de udenlandske overnatninger på mellem to og tre procent. På baggrund af den aktuelle økonomiske situation i Europa vil den videre udvikling i anden halvdel af 2012 i høj grad være afhængig af udviklingen i forretningsturismen”, siger Petra Hedorfer, bestyrelsesformand for Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT).

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.