Danmark overhaler Norge i USA

usa highwayFor første gang siden 2012 overgik antallet af danske besøgende i USA i 2015 de norske naboer. I alt rejste 353.004 danskere til USA i 2015, hvilket er en stigning på 13,2% sammenlignet med 2014.

Antallet af besøgende fra hele den nordiske region fortsatte sit vokseværk. I alt valgte 1.539.309 nordboere turen over Atlanterhavet, hvilket er en stigning på 7,7% sammenlignet med 2014. Samtidig var det første gang, at besøgstallet sneg sig over 1,5 millioner, og dermed endnu en gang satte besøgsrekord.

”Tallene taler deres tydelige sprog, og den skandinaviske appetit efter at besøge USA er støt stigende år efter år. Med de seneste års mange ruteåbninger er fundamentet for endnu flere besøgende i USA grundlagt, og vi glæder os meget til at følge udviklingen.”

I europæisk sammenhæng fastholder den nordiske region sin fjerdeplads, kun overgået af Storbritannien, Tyskland og Frankrig. Den nordiske region består af Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Færøerne og de baltiske lande

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.