Danmarks bedste morgenmad tilberedt af friske råvarer og serveret direkte i suiten på Mortens Kro. (Foto: Ole Kirchert Christensen)

Danmarks bedste morgenmad serveres i suiten

ANMELDELSE: En overnatning på Restaurant Mortens Kro & Suites i det centrale Aalborg byder på lækker morgenmad. Den 85 kvadratmeter store SACKit-suite har mange fine detaljer, men også flere mangler.

Restaurant Mortens Kro, der er et af de absolut bedste spisesteder i Aalborg, blev etableret af Morten Nielsen tilbage i 1997. Det var året efter, at den driftige Korsørdreng vandt titlen som årets kok.

I marts sidste år blev restauranten udvidet med to luksuriøse...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 95

1 måned

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 285

3 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

DKK 995

12 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

Allerede abonnent?

Restaurant Mortens Kro, der er et af de absolut bedste spisesteder i Aalborg, blev etableret af Morten Nielsen tilbage i 1997. Det var året efter, at den driftige Korsørdreng vandt titlen som årets kok. I marts sidste år blev restauranten udvidet med to luksuriøse suiter, der ligger i lejligheder ovenpå restauranten i Mølleå i Aalborg. Derfor hedder stedet nu Restaurant Mortens Kro & Suites. I januar og februar tilbydes på hverdage et specialtilbud på vinterophold, der omfatter fire retters menu, overnatning i suite og deluxe morgenmad serveret i suiten. Pris for to personer er blot 2.398 kroner. Normalprisen for en overnatning…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Oversigt :
Plus: Smagfuld indretning, balkon, eget motionsrum, god seng, deluxe morgenmad, butler service
Minus: Ingen aircondition, ingen tv i soveværelse, mere lejlighed end suite