Danmarks bedste morgenmad tilberedt af friske råvarer og serveret direkte i suiten på Mortens Kro. (Foto: Ole Kirchert Christensen)

Danmarks bedste morgenmad serveres i suiten

ANMELDELSE: En overnatning på Restaurant Mortens Kro & Suites i det centrale Aalborg byder på lækker morgenmad. Den 85 kvadratmeter store SACKit-suite har mange fine detaljer, men også flere mangler.

Restaurant Mortens Kro, der er et af de absolut bedste spisesteder i Aalborg, blev etableret af Morten Nielsen tilbage i 1997. Det var året efter, at den driftige Korsørdreng vandt titlen som årets kok.

I marts sidste år blev restauranten udvidet med to luksuriøse...

Restaurant Mortens Kro, der er et af de absolut bedste spisesteder i Aalborg, blev etableret af Morten Nielsen tilbage i 1997. Det var året efter, at den driftige Korsørdreng vandt titlen som årets kok. I marts sidste år blev restauranten udvidet med to luksuriøse suiter, der ligger i lejligheder ovenpå restauranten i Mølleå i Aalborg. Derfor hedder stedet nu Restaurant Mortens Kro & Suites. I januar og februar tilbydes på hverdage et specialtilbud på vinterophold, der omfatter fire retters menu, overnatning i suite og deluxe morgenmad serveret i suiten. Pris for to personer er blot 2.398 kroner. Normalprisen for en overnatning…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Oversigt :
Plus: Smagfuld indretning, balkon, eget motionsrum, god seng, deluxe morgenmad, butler service
Minus: Ingen aircondition, ingen tv i soveværelse, mere lejlighed end suite