Danmarks første camping App

Den 5. februar lanceres Danmarks første camping App. Den hedder Camping Denmark og er en komplet guide til alle danske campingpladser direkte på  iPhone.

Applikationen finder man helt gratis i App Store på samme måde som alle andre Apps. Den er på dansk, engelsk, tysk og hollandsk, så langt de fleste nationaliteter kan bruge den, når de besøger Danmark. Applikationen har mange brugbare funktioner, men den er først og fremmest enkel at anvende. På Danmarkskortet kan man vælge område og dernæst klikke på den campingplads, man ønsker at besøge eller vide mere om. Når man klikker på den ønskede campingplads vises antal stjerner, organisation, åbningstider, telefonnummer, link til website og route planner

Camping Denmark er den første ud af ni Apps, som Anne-Vibeke Isaksen lancerer dette forår. De øvrige er tilsvarende Apps for Norge og Sverige, samt Apps med campingnyheder fra henholdsvis Norge, Sverige og Danmark plus en App, der henter nyheder fra RejseAvisen,dk, samt yderligere to Apps, der indtil videre er hemmelige.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.