Dansemus hos Brussels Airlines

Nordisk chef for Brussels Airlines, Helle Lydum Pedersen, ved party-gaten i går i Københavns Lufthavn,.

Nordisk chef for Brussels Airlines, Helle Lydum Pedersen, ved party-gaten i går i Københavns Lufthavn,.

LUFTFART: I går havde Brussels Airlines musikalske afgange fra Billund og København – forud for weekendens gigantiske Tomorrowlands komsammen i Belgien med 180.000 deltagere. Video klar på lufthavns hjemmeside.

”Vi havde udsolgt på dagens, lukkede afgang med 141 rejsende fra Københavns Lufthavn. Vi kunne have solgt flere sæder, hvis vi havde fået et større fly. Også fra Billund havde vi Tomorrowland-fly – det samme havde vi fra Oslo, hvor der var fire afgange, og fra Frankfurt og München har vi haft store Airbus A330-fly til Bruxelles med Tomorrowland-gæster.”

Det siger nordisk chef for Brussels Airlines, Helle Lydum Pedersen, til standby.dk før afgangen i Københavns Lufthavn til Bruxelles med masser af glade danske, svenske og norske Tomorrowland-rejsende på vej til tekno-festivalen denne weekend i Belgien.

Tomorrowland har denne weekend 180.000 deltagere, hvoraf Brussels Airlines flyver over 10.000 til Bruxelles, hvor de fortsætter til byen Boom, hvor festivalen holdes.

I alt har Brussels Airlines i disse dage 108 Tomorrowland-flyvninger. Det er 5. år, Brussels Airlines deltager i den 12. udgave af Tomorrowland. Det sker med 108 flyvninger til Bruxelles fra 68 lufthavne og med gate parties i 17 lufthavne, herunder København, hvor der bl.a. var svenske dansemus.

Københavns Lufthavn har hurtigt har lagt en video på sin Facebook-hjemmeside fra dagens Tomorrowland-afgang med Brussels Airlines.