Dansk firma sælger fitness til krydstogtrederi

Norwell

Det fynske firma Norwell, der sælger fitness-redskaber til udendørsbrug, har fået en ordre fra det amerikanske krydstogtrederi Princess Cruises på fitness-udstyr til 15 af rederiets 18 krydstogtskibe.

”Aktører som hoteller, krydstogtselskaber og ferieresorts vil gerne tilbyde fitness i det fri, da skelen til kalorietabellen og ønsket om at holde sig fit matcher en stor del af deres købestærke målgruppe”, siger Norwells adm. direktør, Lars Barkholt.

Familiefirmaet Norwell, der har hovedkontor i Faaborg og blev grundlagt i 2007, leverer fitnessudstyr til en del kunder i USA. Derudover kan man finde Norwells fitness-redskaber i parker over hele Europa, skriver MaritimeDanmark.dk

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.