Dansk GSA-bureau lander endnu en kunde

Atlantic Link med hovedkontor i København har landet sin første kunde fra Mellemøsten, Dubai-baserede Incentive Connections om repræsentation i Skandinavien og Finland.
 
Incentive Connections er en ledende DMC (Destination Management Company) inden for MICE-området (Meetings, Incentives, Conferences and Events), der har specialiseret sig i incentive turisme til De Forenede Arabiske Emirater og Oman. Incentive Connections har 14 års erfaring i branchen.
 
”Incentive Connections har et meget højt serviceniveau. Vi har et fælles mål, og hos Atlantic Link er vi meget begejstrede for, at Incentive Connections har valgt os som repræsentant i Norden,” siger Atlantic Links ejer og adm. direktør, Karin Gert Nielsen.

 

Atlantic Links anden nye kunde blev også præsenteret sidste uge: TAM Travel Corporation, en af mellemamerikanske Costa Ricas ledende spillere på rejsemarkedet. Atlantic Link vil repræsentere TAM i Skandinavien og Finland over for rejseagenter, MICE og presse.
 
”TAM favner alle aspekter af rejser til og turisme på Costa Rica med høj professionalisme, næsten 50 års erfaring og et enormt lokalt kendskab. Samtidig er Costa Rica et trygt og spændende land i Mellemamerika,” siger Karin Gert Nielsen.

Skrevet af redaktionen